Oct 6, 2024, 3:30 PM

Има надежда 

  Poetry » Civilian
71 0 1

Има надежда все още за нас -

че ще отворим очи и човечност,
че ще изтръгнем фалшивия глас
и ще запалим добро и сърдечност.

 

Има надежда, че ще преродим 
родова чест, завещано наследство.
Завист и злоба, че ще покорим
и ще отключим забравено детство.

 

Има надежда, че пак ще градим
спокойни сънища,  истински  срещи,
че суетата ще изкореним
и ще посеем усмивки горещи.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??