Sep 4, 2011, 11:18 PM

Има смисъл 

  Poetry
457 0 1

 

 

Празен лист попълвам с думи,

но думите мои нямат  сякаш  душа!

Не съм правилно тълкуван  ли?

Не съм ли от тази Земя ?

 

Прелиствам дните повтарящи.

Не виждат и те! Нищо нередно.

Не могат пак да върнат чувството изгарящо,

щом не е било чувство последно!

 

Празна бездна ли е реалността?

Кой ще сграбчи истината, падайки!

Кой ще оцелее в турбулентността?

Кой ще осъзнае разликата, даже страдайки?

 

Празен лист попълвам с думи,

Но думите мои нямат вече душа...

Нито тяло, само път към нечия чужда съдба!

Само  надежда за  нечие ново начало.

Нова страница за нечия нова душа!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??