Dec 2, 2009, 1:38 AM

Имам 

  Poetry » Love
383 0 0

ИМАМ

 

Имам ръце за ръцете ти,

имам небе за очите ти.

Любов имам за тебе...

Само поискай.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??