Nov 13, 2007, 4:21 PM

Имам нужда от теб  

  Poetry » Other
2082 0 20
 

Имам нужда от теб. . .

Бяло. Не и безлично.

Имам нужда от теб

като първо кокиче.

 

Късен есенен двор.

Резен слънчево вино.

Имам нужда от теб -

бездиханно, пенливо.

 

Ням проскърцва студът

и проплаква вратата.

Имам нужда от теб.

Помъдряват листата.

 

Имам нужда от теб,

гордо, нежно момиче,

разпиляло душата ми

в този стих до епичност.

 

 

© Димитрия Чакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??