Oct 13, 2006, 12:25 PM

Имам нужда от теб... 

  Poetry
726 0 2

Имам нужда от теб...

Имам нужда  от костите,

 от устните,

 от ръцете ти,

  имам нужда от любовта ти!

Имам нужда от допира ти

          и от това да те имам до себе си...

Имам нужда от привилегията

 да ме обичаш!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??