Nov 2, 2024, 2:19 PM

Имам всичките сезони, имам теб 

  Poetry » Love
112 1 0

 

Топла си, като лятното Слънце,

нежна, като пролетен дъжд.

Жадувам те, като зимата, винце

както есента, морския плаж.

 

Сезоните всички събираш

в себе си, за мен само ти -

И всичко красиво в тях имаш,

а аз... имам теб в своите дни!

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??