Apr 4, 2012, 9:57 AM

Имаш ли си гадже 

  Poetry » For kids
1284 1 15

Имаш ли си гадже?
Ама че въпрос,
изчерви се даже
чипият ми нос.

Имам ли – не зная,
ала срам не срам,
че харесвам Мая,
днес ще ви издам.

С нея се закачам
с повод или без –
като йо-йо скачам,
джавкам като пес,

плитката ù скубя,
плискам я с вода...
Тя пък ми се зъби -
ето ти беда.

Що за мечи ласки,
тъй, без капка свян,
май че Мая стряскам -
гиди калпазан!

Имам или нямам
гадже аз? Добре,
имам. Трябва само
тя да разбере.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??