Jan 2, 2008, 1:25 PM

имена на парфюми -1(Cashmere) 

  Poetry
805 0 4
Много, много съм хубава.

Имам само нега във очите си.

Имам тайно име на самодива

и аромат на мускус

и див карамфил.

 

Много, много съм хубава.

Всичките ми извивки

са на пълноводна река

Много, много съм хубава.

А по стъпките ми бягат мелодии.

 

Много, много съм хубава.

Всяка вечер

аз съм

Тъмнооката

в съня ти.

 

© Ина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??