ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
/ Една жена каза /
XIV новина
Днес всичко се продава
в цивилизованата ни държава,
не само чушки и домати
и разни други зарзавати,
обувки, дрехи и палати,
и други още стоки - непознати:
знания, умения, таланти
от търговци-амбуланти,
даже здраве, чест, достойнство
от лекарското братство-войнство.
Отново сила чудна ни дели на две
с цел "да живеем по-добре":
От една страна - търговци
от друга - народът - "стадо овци."
/ следва продължение /
© Мария Никленова All rights reserved.