Целувай ме, аз искам да те чувствам.
Целувай ме! Аз искам да съм с теб.
Целувай ме и ме люби до утре.
Награда ще ти дам едно дете.
Целуни ме нежно - да ме стоплиш
и със тялото си ме завий!
Съблечи от мен и тебе всички вопли!
И ги скрий! Завинаги ги скрий!
Люби ме! Искам да ме любиш!
Люби ме с топлото си тяло,
така, че да се губя в теб, в мен да се изгубиш,
така, че да останем цяло.
Прегръщай ме и ме притискай страстно
и щом зората зазори -
тогава всичко ще ти бъде ясно -
един живот ще се роди.
© Миглена Цветкова All rights reserved.