Jan 18, 2008, 11:02 AM

Иронично хайку 

  Poetry » East forms
717 0 11
Здравейте! Аз съм Ая.
Известна съм с това,
че съм световно
неизвестна!

© Ая Цонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??