Jan 2, 2010, 10:10 PM

Ирония на любовта 

  Poetry » Love
892 0 0

Ирония на любовта

 

 

 

 

Объркан кошмар се лута в нощта.

Гордостта ни сломи любовта.

Как да прогониме тази тъга?

В мрака отново подай ми ръка...

 

Да не се страхуваме от мили неща,

в сърцата ни има нежност и топлина;

с радостни тръпки да се отдадем на страстта,

а нощта да запее химна на любовта!


Бленувам в сянката на тишината,
полетът на мечтата стопява самотата,
лутам се в галопиращи  отминали мигове
а ти си до мен - къс от плуващи ледове...

 

 

02.01.2010

 

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??