May 25, 2016, 8:16 PM

Искам 

  Poetry
351 0 0

искам живота си -

утрото

булеварда

погълнал аромата

на липи

и шепота им - тих и сластен...

копнеж за импулси

и стъпки меки да докоснат

свят

отдавна

забравен...

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??