May 12, 2009, 2:40 PM

Искам 

  Poetry » Other
856 0 1

 

Искам да застана на ръба на пропастта,

да чуя своя глас и да прогледна през страха,

да усетя ритъма заглъхнал в моята душа,

за да се почувствам част от умисъла на деня!

 

Искам да прескоча през бариерите на вечността,

да поскитам някъде из нейните недра,

да обиколя и да разгледам

какво се случвало е нявга по света.

 

Искам да се върна назад през вековете,

да прегледам нечии дела,

 и да се порадвам на човека,

непокварен от греха.

 

Искам да послушам митовете за Атина,

да откъсна ябълка от райската градина,

искам да се срещна лично с Орфей,

да го послушам в ритъма на арфата да пей.

 

Искам после аз да се събудя, леко да се поразтегна

и на живота пак с усмивка мило да погледна.

 

 

 By Asko ™(=&=)™

© Ас Ка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??