Искам за теб да остана
момичето с цвете в коси,
дошло от небесната манна
на твоя копнеж и мечти!
Искам за теб да остана
слънцето на твоите дни,
лекуващо болка и рана,
на парещо, тъжно преди...
Искам за теб да остана
силата на твоето АЗ
и никога да не престана
да изгарям от обич и страст!
D. Patton
© Дейзи Патън All rights reserved.
"Искам за теб да остана
момичето с цвете в коси..."