Jun 19, 2008, 12:32 PM

Искам 

  Poetry
717 0 2

Искам

 

Искам да усещам дъхa ти,

топлите ти устни в нощта,

искам топлината на тялото ти,

обгърнала мойте бедра.

 

Искам да си вечно до мен,

искам да те имам завинаги,

искам да си от мен запленен,

искам да те обичам безкрай.

 

Искам да се събуждам до теб,

искам пръстите ти нежно да ме докосват,

искам да ме галиш,

да ме целуваш

и нежно да ми шептиш "Обичам те",

 

а аз да усещам нежното ухание на кожата ти

и да чувствам допира на тялото ти

и да разбирам, че ти си човекът,

с когото искам да остарея.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??