Apr 28, 2006, 1:16 PM

Искам 

  Poetry
540 0 2


Искам да си нежен вятър,
пилеещ косите ми, игрив.
Искам да си цветен стрък
ароматен, истински и жив.

Искам да си хладен дъжд,
връхлитай ме със ледени струи.
Плиснал над мен изведнъж,
пожара в гърдите ми угаси.

Искам крадешком да поглеждам
в изумрудените светли очи.
Не скършвай вихрената надежда
и прекрасните неши мечти.


10.06.1999год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??