Dec 7, 2006, 5:06 AM

Искам... 

  Poetry
639 0 13

Искам...

 

Искам да имам в сърцето ти свое местенце,

само мое, грижовно заключено за всеки друг.

То да те топли във всичките трудни моменти,

ако ти си далече – да ти бъда подкрепа оттук...


Страда ли твойта душа -  ще намираш утеха,

ако твърде самотен се чувстваш – ще съм ти другар,

мойта радост ще виждаш когато постигаш успехи,

нежността ми ще сещаш, когато те буди кошмар...


Ти запази ми го... само за мен... съкровено,

Както тайно за теб имам кътче във мойто сърце...

Там съм безкрайно обичаща и откровена,

То e малко и само нас двамата ще побере...

 

06.12.2006

 

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??