Искам да потъвам в очите ти,
искам да ме милват ръцете ти.
Искам с устни да ме галиш
и чувства нови в мене да запалиш.
Искам любов,а не измама,
искам да се чувствам желана.
Искам да се нуждаеш от мен:
всеки миг,всяка нощ,всеки ден!
Искам двама да вкусим любовта,
искам да ме държиш за ръка.
Искам всичко с теб да споделя
и в непознати места да те отведа.
© Насето All rights reserved.