May 20, 2008, 8:51 AM

Искам... 

  Poetry » Love
772 0 16
                   Искам...

Искам да съм слънцето в косите ти,
искам да съм залеза в очите ти...
тръпнеща като любовна песен,
искам да съм твойта есен!...

Искам да съм шарена носия,
искам да съм твоята стихия...
молеща за малко топлина,
искам да съм зноя и нощта!...

Искам да остана лунен спомен,
искам да съм вечен ромон...
чакам те със цвете във ръка
и целувам... твойта самота!!!

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??