Jan 26, 2011, 6:56 PM

Искам 

  Poetry
687 0 7

Върни ме там, където ме намери,

в невинните очи на пролетта,

в стръкове на полски мак червени,

в полята шарени на радостта.   

 

Свободна тичах  волна, несломена,

с крилатите мечти на младостта,

с разбъркани коси от вятъра,

с лъчите перлени на любовта.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??