Nov 30, 2006, 1:54 PM

Искам да има  

  Poetry
761 0 8

Искам да има

Хайлендър

/или поне Касчей/:)

 

Преследвах те, но и

преследвана аз бях.

През три морета

и по гръцките 
сиренови острови,

през мостове,

едва крепящи се

на гнили, крехки,

и проядени

греди, а там

под процепите-

и огън, и лава.

Пращеше и

люлееше се Ада.

През девет

планини побягнах,

за да посрещна теб.

Десетата не стигнах,

защото те ...

преследвах.

Преследваш ме...

А аз съм само

сянката ти... и

отражение...

Кой кого...

 

10.10.2006г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??