Искам да пиша за теб,
но листите ми няма да стигнат,
а може би ще изгорят,
като им подшушна
какво сме правили...
Искам да пиша за теб,
но не знам как да започна,
с първата ни среща, или с онази...
най-най,
нашите места, нашите си закачки,
нашите си неща... липсват ми,
но искам да пиша за теб.
Пък нека се надпреварват
кой първи ще изгори -
листите или сърцето ми...
© Мария All rights reserved.