Aug 13, 2014, 3:15 PM

Искам да се върна 

  Poetry » Other
557 0 7


Искам да се върна. Да се видя
там, в онези луди дни и нощи,
там, където дълго щях да скитам,
знаейки, че мама чака още.
Там, където смело и наивно
хвърлях си сърцето и обичах.
Искам да се видя пак невинна.
Искам да съм същото момиче.
Искам да погледна през очите,
да докосна някого отляво,
да деля тревогите, мечтите,
да му дам усещане за лято...
Искам да се върна, да си спомня,
(толкова пораснах, че ме няма).
Трябва някой някак да ме стопли -
миналото, любовта. И мама...



© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??