Apr 16, 2008, 12:42 PM

Искам да ти кажа... 

  Poetry » Love
838 0 13
В твоите вълшебни очи
потънаха мечтите ми.
В твоите дълги коси
открих щастието.
В твоите нежни ръце
усетих съвършенството.
В твоето жарко сърце
открих топлината.
В твоето лунно дихание
има знак от небето.
В твоето силно желание
има дял и съдбата.
В твоята светла душа
срещнах аз любовта.
Искам да ти кажа сега:
Обичам те, моя звезда!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??