Sep 13, 2018, 1:37 PM

Искам да Ви кажа нещо 

  Poetry
309 0 2

         ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НЕЩО!

 /въведение към стихосбирката ми/

 

Искам да Ви кажа нещо,

но няма да го кажа аз.

Който може да чете,

да го прочете  на глас !

 

Аз само ще стоя и слушам,

колко убедително звучат

думите ми, точно кат` куршуми,

раняват и след туй ... мълчат.

 

Ще ви застрелям с тез куршуми

и ............ ще се самоубия,

а после от словесната си кръв,

като вампир, ще пиша и ще пия.

 

Ще се напия с кеф, защото знам

не ви убих- раздрах ви на парчета

................с моите слова жестоки,

като художник, сътворил триптих

и после го разхвърлял на посоки.

 

А сетне ще ви търся, част по част

и себе си ще търся също.

След туй перото си ще счупя аз,

ЗАЩОТО......

словото е нежно,  но могъщо!

 

Авт. Весо: 16.08.2018г.

© Веселин Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Ели и..... дай Боже. Това ще ми е първата книжка, понеже ми е хоби мерената реч.
  • Успех на стихосбирката ти, Художнико!
    И нека посланието ти стигне до много читатели!
Random works
: ??:??