May 3, 2014, 9:26 AM  

Искам, нуждая се, трябва- по идея на В 

  Poetry » Phylosophy
491 0 9

 

 

искам нуждая се трябва

нещо ново ме грабва

в своите непознати обятия

и променя моите възприятия

 

споменът стигане няма

как да се върна при общата плът

като в себе си нямам

сили за дългия път

 

изтъканото се прокъса

и през дупките му наднича света

уча се да мълча и да нося

участта на страстта

 

сочат ме с пръст

блъскат ме с лакти

време разделно готово за мъст

без любовно затрупва ме с факти

 

някъде пламък далечен

ме очаква с тревожни очи

знам че е вечен

като всички човешки мечти

 

искам нуждая се трябва

нещо ново ме грабва

в своите топли обятия

и създаваме с него общи понятия

 

идеята

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??