Dec 8, 2006, 4:26 AM

Искам пак 

  Poetry
745 0 0
Искам пак...

Искам те до мен сега...
Да ме будиш с топла ръка...
Да чувам пак “обичам те”...
Тези думи които толкова дълго изрича ги...

Искам пак да се гушна в теб...
Като в онзи слънчев ден...
Как искам пак да те хана за ръка...
И да забравя всичко за мига...

Но ето че ни делят километри хиляди сега...
И всичко остана в мрака на нощта...
Ти си замина и остави ме сама...
Без закрила без обич без нищо сега...

© Мариана Манева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??