Jul 8, 2008, 11:15 AM

Искам прошка 

  Poetry
1166 1 3
 

Искам да бъда онова момиче,

което тайно те поглежда.

Което, като нежното кокиче,

подарява ти сълзи с надежда.

Искам вече да не съм онази,

в чийто поглед ти се влюби;

която снимка твоя до чуждите запази

и с усмивка горда едва не те погуби.

Искам да съм друга - дори и тази,

която мразиш ти до дън душа.

Която чувствата в сърцето си ще пази,

дордето не потънат във калта.

Искам да съм даже друга,

която още не познаваш ти.

Която даже нищо да не струва,

тя никога не ще те унижи.

Искам да съм всяка личност,

но не и гордата, която виждаш ти.

Искам да не бъда повече двулична,

искам да съм с теб! Прости!...

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??