Oct 25, 2011, 4:56 PM

Искам с нея да се разбера 

  Poetry
432 0 1

Отново яхнал мечтите,

летя сред дъжд от стрели.

Но защо ли отново Съдбата

ми поставя капанчета зли?!

 

Аз не мразя Съдбата. Не искам!

Но сънувал съм как я “душа”.

Просто искам на чашка да седнем

и с добро със нея да се разбера!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??