Jun 15, 2004, 4:10 PM

Искам само тишина! 

  Poetry
1326 0 2

Пусто е....,
толкова болка,
толкова вина...
Душата е тъжна,
ех самота...!
Главата склонила,
безутешна сега...
Сърцето съм свила
като сълза в дланта...
И покой и смирение,
искам... и моля...
объркани призраци
отново аз гоня!
И мечти разпиляни,
захвърлени...,
забравени спомени,
забравен живот...
друга душа приютила ме,
...но това е друго...
това е нечий чужд живот!

Тишина...,
тишина...,
тишина...

Забравени звуци,
чувства...,
слова...
Толкова гръмки,
днес заглушени
от силните удари
на днешното време.

Тишина...
Искам само тишина...!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??