Oct 5, 2013, 7:46 PM

Искам (те) 

  Poetry » Other
459 0 0

Искам да знам

дали някога пътищата ни ще се  пресекат,

ти си някъде там.

Аз съм тук. Колко километри ни делят?

 

Искам да видя

какво правиш сега,

в неведение умирам

през деня и нощта.

 

Искам те отново,

толкова близо до мен,

мълчи телефонът

в самотния ден.

 

Искам да знам

ще можеш ли да простиш,

в този ад голям

докога ще ме държиш?

 

Искам да се кача

отново на голфа сребрист,

да усетя любовта

високо сред въздуха чист.

 

Искам да почувствам

как бие сърцето ти.

Няма кой да избърше

сълзите от лицето ми.

 

Искам да е лято,

но нашето си отиде,

песните, за теб изпяти,

дъждът ги отмива.

 

Искам да го спра,

но не мога да се боря,

боли от любовта

и жестокото ''Сбогом''.

 

Искам да знам,

дали ще се срещнем някога,

искам да ти дам -

това, което не съм ти давала.

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??