Аз искам да те има.
Докосвай ме с пареща мисъл
и душата ми ще разцъфтява.
Тихо ми кажи всяка нежност,
аз ще я приема обезумяла.
Прегърни ме с мечтите свои.
Целуни ме с топли устни,
за раздяла няма да говорим.
Твоята жажда ме опиянява...
Искам те! Аз такава ще остана.
Да, обичам,
да, жадувам за приятелство,
в което здраво нежността ме приютява.
© Йонка Янкова All rights reserved.