Искаш ли да изгориш?
-Докосвай ме!
От устите ще се изпепелиш,
жадували са толкоз много.
Искаш ли да те боли?
-Желай ме!
В очите ще потъваш безнадежно,
тъгата в тях уютно е поспряла.
Искаш ли да ме спасиш?
-Обичай ме!
Сърцето ледено дано,
това да разтопи отново!
© Весела Йотова All rights reserved.
Видях и че Лотос е била активна преди две години, макар и да не публикува доста отдавна.