May 16, 2009, 9:33 AM

Искаш ли да бъдеш ти звезда 

  Poetry » Love
725 0 19

Искаш ли душата ми цяла,
до последна капка свобода?
Върви по стъпките ми тихо,
те са ярки дири във нощта.

Искаш ли желязната ми воля
с теб да бъде до края на света?
Усети силните и горди върхове,
до вечната обич ще те отведа.

Искаш ли да бъдеш ти звезда
сред безкрайната Вселена?
По слънчеви пътеки да сияеш,
към щастието да си устремена.

Искаш ли сърцето ми горещо,
единствено за теб да бие лудо?
Не се страхувай, погледни ме!
Готова ли си да сътворим чудо?

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??