Apr 5, 2022, 1:20 PM

Искра 

  Poetry » Love
758 0 0

Със топли пръсти ме погалвай

По кожата ми огън запали

Докосни искрицата и я разпалвай

Не давай капка по мен да завали

 

Небрежен стих ще посветя

Ще пропукам мрака във очите

Ще мълча, отвътре ще крещя

Не пускай ме, завинаги обичай

© Александра Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??