Aug 25, 2009, 9:42 PM

Искрица само 

  Poetry
719 0 7

 

 

 

тихо е

странно тихо

и някак

тъмно

ако можех

искрица само

от очите ти да взема

с пукот лек

да счупи тишината

и пламъчето й

пътя ми да освети

не съм се изгубила

не

само

ми е тихо

много тихо

и малко тъмно

в мен

без теб

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??