Mar 12, 2021, 7:39 AM

Искряща мечта 

  Poetry » Phylosophy
707 1 0

Желая да бъда повече от себе си,
желая повече смисъл в моя живот.
Нека преживея и създам прелести,
нека е богат творческия ми имот.

 

Да бъде човек най-висшата форма
на това, което той може и желае,
то той себе си трябва да оформя
според най-възвишеното послание.

 

Мечтая да огрявам безброй въображения
като водеща звезда в безкрайната нощ,
да вирея свободно в безброй измерения
и да творя смело с необуздана мощ.

 

Не желая да се почита името ми,
нито дори най-ценните ми творби.
Желая да творя за бъдещето и благото ни,
за да светят смело и ярко нашите съдби.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??