Mar 24, 2013, 3:14 PM

Истина... 

  Poetry
585 0 8

Истина -

разпъната на кръст.

Грях -

зазидан в сянка на сълза.

Мигове откраднати   

и късна       

младост.

Необяздена съдба...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??