Dec 15, 2009, 9:54 PM

Истина 

  Poetry » Love
876 1 3

Не ме мисли за грешница!

Аз теб избрах!

Аз теб избрах и веки ще те следвам!

Дори да има бури и сумрак

от хулите на другите - невежи!

За "по-добра" - не бих могла да бъда,

за "по-добро" - не бих отрекла:

всяка твоя думичка - ранена

да се превърне в огън.

Нека да гори

и... аз пак да се засмея!

 

(Във какво сгреших?)

 

 

© Веселка Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??