Feb 27, 2016, 9:58 AM

Истина 

  Poetry » Civilian
242 1 0

                                                    Истина

 

 

Демокрация, която царува

от милионера до просяка.

Половината народ гладува.

И не малко от глад умряха.

 

Не бе нужен  тероризъм 

Бедни по улиците спяха.

Богатия пълен с егоизъм

до покрива на свойта стряха.

 

"Това е гражданското общество"!

Изричаха лъжедемократи.

Богатите са малцинство,

и живуркат в своите палати

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??