Истина
Демокрация, която царува
от милионера до просяка.
Половината народ гладува.
И не малко от глад умряха.
Не бе нужен тероризъм
Бедни по улиците спяха.
Богатия пълен с егоизъм
до покрива на свойта стряха.
"Това е гражданското общество"!
Изричаха лъжедемократи.
Богатите са малцинство,
и живуркат в своите палати
© Йонка Янкова Всички права запазени