Гърция и турция под Българско робство
Беше слънчев летен ден
И във рая Българинът си работеше благословен
От цялата вселена наедно ...
Правеше си разсад,засаждаше дървета и цветя...
Лозя...домати и пипера
Без да се интересува от това
Какво става извън едема...
Хранеше войската ...
Тренираше я ден след ден
За да отблъсне дявола черен ... ,
Ако се наложи ...
-ако той смути създанията невинни:
Аплони , афродити ... малки и големи
И така дойде деня ...
Сатанат си показа рогата
Надигна се
Взе ,че изпълзя нейде от под земята ...
Привика при себе си
Тъмните,черни орди от всички краища на света
И започна да драска по портите на Велика България,
Да хвърля, стреля с каквото се е сдобил... ,
Но не успя ,
Защото беше се опиянил
От това,което представлява мрака- лъжата ...
И за това Господ Исуса Христа-
Пътят и истината и живота
Като взе своята пръчка
Му счупи рога-
та и билет еднопосочен му даде –
за геената - на сатаната
от ,,10‘‘ десети до ,,19‘‘ деветнайсети век, от новата ера
на Балканите властва-
Велика Имперска България,
Която агарянските , селджукски турци покори –
разби , заедно с гърци ...
И така ...турци-османлий , гърци-фанариоти:това са те- тъмните,черните.
А слънцето лъчисто , светлината-
Са Левски , Х. Ботев , Иван Вазов ...
Т.е тези, които носят Българщината ... във себе си ...
Във сърцето и душата.
Амин.
© Лъчезар Александров All rights reserved.