...
Прегърни ме, моля те,
предпази ме от този дъжд от лъжи...
Приюти ме, моля те,
не позволявай душата ми да полети...
Срути без милост, моля те,
тези красиви кули от мечти,
а когато падна, утеши ме,
изтрий с нежност пресъхналите ми очи...
Дори и да те моля да ме лъжеш,
само истината ми кажи!
Протегни ръка, за да ме върнеш,
когато се изгубя в океана от мечти...
Прегърни ме, утеши ме!
Без милост само истината ми кажи!
Дори да плача, накажи ме
само с истината в твоите очи...
© Диа-непокорна All rights reserved.
с обич, Диана.