Nov 19, 2008, 7:45 PM

Истината за един приятел... 

  Poetry » Phylosophy
694 0 2

19.11.2008

 

 

Веднъж вървях си по една пътека

и срещнах тебе, беше интересен,

в мен потърси си безименна утеха

понякога с часове ме гледаше унесен...

 

Веднъж поисках истината да ти кажа,

но някакси неправилно ти я поднесох

и ти реши от мен да се откажеш

като от омръзнала ти вече песен

 

Е да, от истината някога боли,

ала приятелите, само те я казват,

но по- добре от истини сърцето да кърви,

отколкото с лъжи безброй да те наказват...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БРАВО!!!
  • Вярно е истината боли , но често е за предпочитане. Но не забравяй , че пътя към ада е постлан с добри намерения. Поздрав.
Random works
: ??:??