Jun 16, 2013, 10:55 PM

Истинска и бяла 

  Poetry » Love
2216 1 28

 

Ела до мен, хвани ме за ръка,

душата ми сега е чиста, бяла, 

отново жива е след тази самота,

събудена, искри и пак е цяла.

 

А знаеш, някога линееше сама,

сред свят в илюзии, забрава

и бягаше далеч от всяка суета,

копнееше да бъде волна, млада.

 

Ела до мен, хвани ме за ръка,

май времето за миг е спряло,

днес дишам с всички сетива,

до теб съм, и съм истинска и бяла.

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??