Dec 9, 2022, 6:13 PM

Истински адреналин 

  Poetry
234 0 1

Харесвах връхлетелия адреналин

в кръвта ми неочаквано да ескалира.

Подобно състезание с трамплин

се лъжех – в скок живота не умира.

 

Но после някак си се приземих

болезнено, сломяващо и мрачно.

Видях, че всеки нов, събуден стих

пред взора Ти изправи ме прозрачно.

 

Откри се грозен лик на фалш и грях,

невъзможност с вината да се справя.

Безнадеждността безпътна разпознах

от примката ѝ закопнях да се избавя.

 

Разбрах какво е истински адреналин,

след срещата неземна с Царя на живота,

чрез жертвата на Божия възлюбен Син,

потече нов рефрен, звучащ във всяка нота.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • безсилна бях с вината да се справя..
Random works
: ??:??