Истинските, те до тебе ще останат,
истинските няма да те предадат,
за проблемите очите си не ще затварят,
ще те прегърнат и успокоят.
Истинските никога не бягат,
с тебе ще затъват във калта
и с каквото могат те ще ти помагат
и за теб ще им кипи кръвта.
Истинските, двама или трима,
ала нещо трябва всеки да го знай,
че един единствен да го има
твой ще бъде, истински докрай.
© Иванка Морарова All rights reserved.