Apr 20, 2022, 9:16 PM

Истински ли си? 

  Poetry
219 0 1

Каза ли това, което искаше

или силно юмрука стискаше?
Къде беше, когато сърцето ти биеше?
Или пренебрегна го, когато то молеше?

 

Беше ли там, когато то искаше

или избра да мълчиш, докато се свиваше?

 

Имаше смисъл, а сега какво?
Щастлив ли си, или си просто показно.

Как не трябва да живееш, а ти се искаше.

 

Ако си жив и искаш щастие,

действай, а не мълчи.

Мълчанието може да е злато,

но в неправилния момент, то горчи...

 

Действаш ли, или отлагаш?
Кога най-накрая ще се решиш?
Сега, или може би утре?
Или просто живота си не цениш?

© Вели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??