Oct 15, 2020, 9:13 AM

Истински мъж 

  Poetry » Love
696 0 2

          Истински мъж

 

 

Страхливият мъж ще седне на брега,

ще тъжи и шепне дълго колко ти е верен.

Той ще остане сам със своята Самота,

не ще посмее той да те потърси и намери!

 

Безсилният мъж ще плаче от своята мъка,

стиснал здраво зъби, юмрука в тишина. 

Ще наведе отново тъжно своята глава,

и ще потъне сам пак в нощта, в тъмнината.

 

Истинският мъж сам ще те намери,

единствена в многолюдната тълпа.

Сърцето негово ще те откритие, изнамери,

ще те познае, неговата душа добра!

 

При теб ще дойде, ще хване твоята ръка,

а с другата роза красива ще ти подари.

Усмивката ще грее на красивите ви лица,

за вашата среща благодарете на вашата съдба!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти приятел.
  • Харесва ми, Вальо. Не помня дали съм го казвал, сигурно се повтарям и ставам досаден, но простите неща са най-хубавите. При теб няма поза и преструвки. Както го чувстваш - тъй и го пишеш. Без излишни заврънкулки, и ненужно оригиналничене. Желая ти да си здрав!
    И за истинския мъж си прав. Тези, които се бият в гърдите, и търсят внимание на всяка цена...
Random works
: ??:??